Fotografies: © Kàtia Prat
Marina Vilaseca
Nascuda a Prades de la Molsosa l'any 1981, és ecòloga i ambientòloga, graduada en sostenibilitat social, econòmica i ambiental, i doctorant en desenvolupament rural i paisatge. Amb clara vocació social ha dedicat el seu treball a crear i acompanyar processos i eines de desenvolupament rural, i centrant-se en aquells que estan associats a metodologies de participació activa i col·lectiva.
Bernat Marquilles
Nascut a Sant Fruitós de Bages l'any 1984, sociòleg, màster en investigació social. Ha desenvolupat la seva carrera professional al voltant de l’anàlisi i l’acció per a la transformació social. Especialitzat en el disseny, impuls i coordinació de projectes d’acció comunitària des la recerca i participació activa i col·lectiva, en àmbits diversos com la memòria oral, pressupostos participatius, l’economia social, les economies del suport mutu i els béns comuns.
Ramon Fornell
Nascut a Artés l'any 1980, és diplomat en Gestió i Administració Pública i llicenciat en Ciències Polítiques i d'Administració. Està especialitzat en processos de participació ciutadana i de desenvolupament comunitari, i de forma especial en projectes relacionats en el foment del teixit associatiu, l'economia social i la recuperació de la memòria històrica local.
Laura Ulldemolins i Jornet
Nascuda a Granollers l’any 1998, s’ha graduat en Comunicació i Indústries Culturals a la Universitat de Barcelona. Ha participat en diversos projectes de caire cultural, sempre amb un caràcter participatiu i comunitari, dels quals destaquen el Festival Spàrrek, l’ateneu popular La Malgirbada o col·laboracions amb el Museu de la Vida Rural. Els seus interessos tenen a veure amb la memòria històrica, la comunicació comunitària, l’internacionalisme i els drets humans.
Mercè Codina
Nascuda a Solsona l'any 1992, és graduada en geografia, té el màster en Tecnologies de la Informació Geogràfica i el màster en Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes en l'especialitat de Geografia i Història. Està especialitzada en projectes de geografia rural, principalment en la creació i promoció de productes i serveis de pedagogia territorial vinculats tant al turisme rural sostenible i cultural com a processos d'educació popular.
Ferran Canudas
Nascut a Berga l’any 1995, és graduat en Ciències Ambientals, té el màster de Canvi Ambiental per la Universitat de Girona i actualment està vinculat a un doctorat industrial amb la Universitat de Barcelona i la mateixa cooperativa l’Arada. Visualitza i treballa per una gestió del territori integral i descentralitzada, emmarcada en els principis de la sostenibilitat, com a eina necessària per superar el context de canvi global i climàtic.
Mustapha Nouary
Nascut a Tinghir l’any 1997, va arribar a Barcelona l’any 2016, on durant anys s’ha estat formant en diferents àmbits per a poder ampliar els seus coneixements. Ha fet cursos com ara el curs de Cuina i Manipulació d'Aliments (2017), el curs de Resolució de Conflictes (2017), el curs d'Atenció al Client (2017-2018), i el curs de Gestions Forestals (2018-2019). També ha fet el curs de Gestió Administrativa, que li permet poder donar suport a l'Arada en aquest àmbit administratiu.
Roser Alegre i Fontanet
Nascuda a Manresa l’any 1983, és llicenciada en Sociologia i Antropologia Social i Cultural. Té un postgrau en Innovació Cultural i Mitjans Digitals i el màster en Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes en l'especialitat de Geografia i Història. Especialitzada en l'acompanyament a entitats culturals. Els seus interessos es centren en la generació de comunitats que superin els límits de les institucions i en la recuperació de la memòria i cultura popular com a motor de canvi.
Alba Camps i Roca
Nascuda a Navàs l’any 1989, és llicenciada en sociologia i màster en mediació de conflictes i promoció de la convivència. La seva experiència professional és a l’entorn de les polítiques públiques. Els àmbits d’especialització són les ruralitats, els drets socials, la sobirania alimentària, l’economia social i solidària i el feminisme.
Maria Armengol
Nascuda a Manresa l’any 1998, és graduada en Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Vinculada al teixit associatiu de Manresa, ha participat i participa en diversos projectes de caire social i cultural, dels quals destaquen l'Ateneu Popular la Sèquia i la Xarxa d'Estructures Populars i Comunitàries. Té experiència en economia social i solidària i en l'autogestió d'espais comunitaris.
@ L'Arada Creativitat Social, 2024